

Filet z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 0,8-1,2 kg


Sznycel z piersi indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 500-550g


Mięso udowe ze skórą
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 850g-950g


Mięso udowe bez skóry
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 850g-950g


Golonka z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 700-850g


Skrzydło z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 800-950g


Kostka z fileta z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 500g


Zestaw rosołowy z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 450-650g


Ossobuco z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 450-500G


Szyja z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 450-550g


Serce z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 450-500g


Wątroba z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 450-500g


Żołądki z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 450-500g


Sznycel z podudzia z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 500g


Strogonof z podudzia z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 500g


Gulasz ciemny z indyka
- TAC
0 - +4°C / -18°C
- 500g